En dan volgt nu weer een keer een week of outfits. Een week lang (zeven dagen dus) vol met gave babykleding en andere kinderkleding inspiratie van Frauke. Lees en kijk je vooral mee? Na de zomer gaan we weer met allerlei fantastische nieuwe posts komen, waarin je de tofste outfits voorbij ziet komen, leuke setjes, de fijnste back to school kleding en meer.

 

Day 1

De webshop van Little Adventure ontdekte ik nog niet zo lang geleden. Het is een webshop met unieke handgemaakte kledij. Helemaal Nederlands.
Vooral voor de haarlintjes fans een aanrader. Je vindt er heel veel leuke combinatie outfits.

Day 2

Aah heerlijk de zomer komt eraan. Een te gek merkje is Mad about Mini.
Ik ben helemaal verliefd op dit leuke zomerse pakje. 

 

De zonnehoed is van Elodie Details. Je kan hem in verschillende stijlen dragen, maakt het extra leuk en passend bij vele outfits.

Day 3

En van de zon, naar de regen. Zo gaat dat in België en Nederland.

Deze leuke trui van Little Hedonist combineer je leuk met de top broekjes van Zezuzulla. Deze zijn helemaal unisex. Bij Lots of Little vind je ze in verschillende kleuren. En sinds kort vind je er ook de laarsjes van VanPauline. Stijlvol de regen in, het kan!

Day 4

Choose Love – Een heerlijke quote op een heel leuk modelletje van t-shirt. Voor een lekker nonchalante look combineer je hem met een shortje. Bij kouder weer kan hij op een leuke sweatpants. Van bvb Little Hedonist. Of een leuke legging.

De t-shirt is van Jax en Hedley een heerlijk minimalistisch merkje uit de UK

Day 5

Voor de allerkleinste is deze stoere salopette echt wel leuk. Hij is van Froy en Dind en je vindt hem bij Lots of Little. Hij kan onderaan makkelijk open dmv de drukknopjes en hij is gemaakt van soepele stof in jeanslook.

Day 6

Op zoek naar een matching outfit? Deze t-shirts van Zezuzulla zijn unisex dus je kan voor zowel zoon als dochter dezelfde kopen. Of wat dacht je van een kleedje in deze print?

Leuke matching outfit te vinden bij Lots of Little.

Day 7

Niets makkelijker in de zomer of lente dan een mooie romper te combineren met een tof shortje. Hupakee klaar!
Rompers hoeven niet saai, basic wit te zijn. Dat bewijst Froy en Dind alweer. Maar er zijn nog zoveel leuke merkjes die mooie rompers maken, waar je zo de show mee kan stelen. Of waar geen t-shirt meer over moet.
Het broekje is van Little Hedonist, geshopt bij Lots Of Little.

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde content en/of affiliate links. Dit kost je niets extra’s en levert ons wel wat op, zodat we de site draaiende kunnen houden, en leuke dingen kunnen doen met de kids. Dankjewel voor je steun!