Het is de hoogste tijd om weer de verkleedkleren uit de kast te halen, want op steeds meer en meer plekken wordt Halloween gevierd. Dus als je nog op zoek bent naar Halloween verkleedkleren…. Wij doen er zelf niet echt aan mee, maar verkleedkleren zijn altijd gaaf! Inmiddels zijn we een aantal piratenpakken rijker, ontbreekt de Elsa jurk niet meer, en nog een aantal andere prinsessenjurken. Dus wat moet je dan nog meer in huis hebben? Wij kozen deze keer voor gave accessoires. Hier door kunnen de  kids niet alleen maar een prinses zijn, maar bijvoorbeeld ook een Minnie Mouse, met een Hawai rokje, en een zuster schortje. De mogelijkheden worden eindeloos als je kiest voor veel props, en minder complete outfits. Wie zegt dat een ninja alleen een ninja kan zijn in een ninja pak. Met een zwarte broek, en shirt en drie knal rode linten en een samoerai zwaard kom je ook al heel ver. Die linten kun je ook weer gebruiken in de haren van de meisjes, of als linten voor dansers, ballerina’s etc. Het zwaard kan je een ninja maken, maar ook een piraat of een power girl.

En daarom zetten we vandaag niet alleen de tofste verkleedkleren op een rijtje, maar ook de gaafste accessoires, waarmee je eindeloos veel coole outfits maakt.

 

Pruiken

Met een pruik ben je zo in eens een heel ander mens. Daarom wordt er vaak zo moeilijk gedaan als mensen een make over krijgen, want oh help… mijn haar. Gelukkig hoef je voor een metamorfose geen haren te knippen. Een pruik is een fantastisch hulpmiddel om in luttele seconden jezelf te transformeren.

 

Accessoire sets

Als je van minder spullen en meer opties houd, dan zijn de accessoire sets ook echt een must have. Je kunt dus ook je eigen kleding gebruiken en jezelf verder aankleden met de accessoires.

Wordt je een stoere piraat, of miljonair (of gebruik je al dit speelgeld voor je houten keukentje?), een fee/prinses, indiaan of stoere fee, of FBI agent. Het kan allemaal.

Hoofddeksels en hoedjes

Helemaal losgaan met grappige hoedjes en hoofddeksels? Dat kan, want er is genoeg leuks te verkrijgen.

Wat dacht je van de grappige kikker hoed, of een zwarte Charlie Chaplin hoed, of is het toch meer van een detective, of een ober. De roze prinsessen kroon kan boven elke mooie jurk, en de strik kan zijn van Alice in Wonderland of Minnie Mouse.

Onesie verkleedkleren

Wil je toch liever iets anders dan alleen maar accessoires? Dan kun je ook kiezen voor een handige onesie. Lekker makkelijk en het zit ook nog eens lekker.

Ook super als je nog een kleintje hebt dat je wilt verkleden. Dan wil je geen gedoe met allemaal verschillende kledingstukken die de kleine uit kan trekken? Dan is een onesie pak veel handiger en het zit ook nog eens comfortabel.