Het oude schooljaar zit er voor sommige kinderen alweer op! Onze kids zijn de arme stakkers die nog naar school moeten tot de een na laatste week van juli, maar dat neemt niet weg dat we alweer op zoek zijn naar de fijnste essentials voor het komende schooljaar. Onze kids krijgen voor het eerst een continue rooster, dus er zal wel wat gaan veranderen. Onder andere zullen ze meer eten en drinken mee moeten nemen, omdat ze langer op school zitten en niet tussen de middag thuiskomen. Niet alleen grotere en meer lunch boxen en bekers dus, maar ook een grotere tas. En om eerlijk te zijn, gewoon een goede kans om een nieuwe gave rugtas uit te zoeken. Dus vandaag de coolste schooltassen met een Scandinavisch tintje voor jou uitgezocht.

Blafre tassen

Dit retro merk is helemaal te gek! Met fel gekleurde tassen (die trouwens perfect bij de hippe laarzen van Bergstein passen) in alle kleuren van de regenboog. Zelf vind ik deze oker tas super gaaf voor zowel jongens als meisjes. Maar we hebben ook lichtroze, grijze, mintkleurige en meer varianten gespot.

De beauty kun je trouwens met deze kortingscode Zalando goedkoper krijgen bij de webshop.

Fjallraven

Zelf vind ik deze tassen helemaal hot! Gelukkig zijn ze er ook in volwassen versie. Let op voordat je heel enthousiast je kids beloofd deze tas te kopen, het is wel een tas met een behoorlijk prijskaartje (€ 69,95 vind ik zelf redelijk prijzig voor een kinderrugzak) maar met deze tas kunnen ze wel tot aan de middelbare school doen. Dus uiteindelijk goedkoper dan 8 jaar elk jaar een nieuwe rugzak. De keus is helemaal aan jou.

En tegenwoordig kun je ook een andere kleur hengsels kiezen, waar je eerst alleen maar een enkele kleur in je tas had. Dus ook leuk om eens een contrasterende kleur te kiezen voor een wat speelsere look.

Done By Deer

Done By Deer kende ik vooral van de hippe accessoires voor kinderkamers of voor de babykamer. Maar deze fijne tassen, met de bekende Dony By Deer dieren erop, zijn perfect voor dagjes uit, en voor de gewone schooldagen. De oranje accenten maken het lekker fris, en de verschillende kleuren, die je haast niet ziet (want het voorvak en de rugzak zelf zijn anders gekleurd) geven het een subtiel zomers vleugje.

Herschel

Dit model van het merk Herschel is de wat klassiekere schooltas. Met de flap aan de bovenkant is het een wat ouderwetse stijl, maar daardoor weet je zeker dat er niemand anders met dezelfde tas rondloopt. Ik vind zelf onderstaande rugzak met citroentjes ook he-le-maal geweldig!

Voor de jongens is deze neutrale tas echt tof. Gecombineerd met canvas instappers heb je zo ook in één klap de perfecte outfit om je eerste schooldag de show te stelen.

herschel

 

Wat is jouw favoriete schooltas? En ben je ook zo gek van Scandinavische schooltassen?

 

 


Dit bericht bevat gesponsorde inhoud