Vandaag mogen we een kijkje nemen in de rustieke babykamertje van Ivy. Een heleboel spullen zijn opgeknapte tweedehands meubeltjes, of zelfs helemaal zelfgemaakt. De eyecatcher van dit kamertje vind ik toch echt wel de underlayment wandplank die Michelle en haar vriend zelf hebben gemaakt! Misschien wel iets voor in jullie kamertje, dus kijk snel verder…

img_0185

babykamer underlayment

De fotolijstjes zijn van de Xenos, hier heb ik een paar leuke kaartjes in gedaan en een stukje van het behang van Ferm Living half moon mint.

babykamer underlayment

Het wolken lampje is van A Little Lovely Company, en gekocht bij Gras Onder Je Voeten, net als de twee posters.

babykamer underlayment

De schommelstoel is en replica van Eames en hebben we op internet besteld.

20161103_134123

Het geboorte kussen in de stoel was een super leuk en origineel kraamcadeau en komt van sosanne85 via Instagram

babykamer underlayment

De houten naam slinger hebben we cadeau gehad en komt van hipenhout.nl

beestje-op-de-kast

Het houten diertje op de kast is van Sissyboy

nai%cc%88f

De heerlijke verzorgingsproducten zijn van Naïf.

rituals

Regelmatig sprayen we een beetje van de babyroom & linnen spray van Rituals, deze ruikt echt heerlijk.

kast

De kast is een oude Biedemeier kast die ik via marktplaats heb gescoord en in een witte kleur met Annie Sloan verf heb geschilderd.

img_0179

Het dekentje en het aankleedkussenhoes heb ik via Petit Juul gekocht. helemaal naar eigen wens kun je hier kiezen tussen verschillende stofjes voor de producten.

combitex-commode

Het houten bord boven de commode heeft mijn vriend zelf gemaakt van underlayment hout. Het mandje op de commode is van Sissy Boy. De commode heb ik ooit eens bij combitex gekocht en zelf geschilderd. Het behang is dus van Ferm Living (half moon mint).


13118152_633039946846556_883329226_a Michelle Hoorn is mama van twee kids, Siz van drie jaar en Ivy van 3 maanden. Je kunt haar volgen op Instagram voor meer leuke foto’s en DIY projectjes.