De nieuwe collectie van Mrs Mighetto is uit! En het is weer minstens zo’n fantastische collectie als dat je gewend bent van dit geweldige Zweedse merk. We laten je de mooiste plaatjes zien en nemen je mee naar Green Sconce Island, de plek waar alles even betoverend voelt als het is….

Posters van Mrs Mighetto

Green Sconce Island is de plek waar Charlie woont. Het eiland ligt ver weg van de ingang van het land van ‘de Lucht’. Het heeft een tropisch en Noordelijk klimaat, en je kunt er elk seizoen ronddwalen op de betoverende paden. Charlie kent elk hoekje van het eiland, ga je met haar mee op reis?

Niemand ziet deze nachtwaker en zijn kleine vriend. Verscholen naast de ingang van het land van ‘de Lucht’ houdt hij iedereen in de gaten wie er naar binnen en buiten gaan. Hij doet nooit een oog dicht, en ziet alles. Het pad dat lijkt te eindigen in het de leegte, trekt iedereen die van het mysterie houdt…

Dit prachtige elegante hertje, dat samen met haar twee gevleugelde vriendjes rondwandelt in het oneindige bos, geeft een mooie nieuwsgierig, maar ook dromerig schouwspel. De ochtend mist, de dauw die op de bomen en struiken ligt… Alles komt samen in een mysterieus oneindig zoekplaatje.

Leerzame prachtige poster

De nieuwe collectie heeft niet alleen maar prachtig mooie posters, met een mysterieuze look en sprookjesachtige achtergronden. Deze keer is er zelfs een leerzame poster bij, een heus ABC. Natuurlijk wel helemaal in Mrs Mighetto stijl, en dat maakt deze poster alleen maar nog mooier. Voor onze nieuwe babykamer (jaaa voor het geval je het gemist hebt, baby nummer vier is onderweg!) is dit echt een musthave. Want wie wil er niet van deze prachtige poster leren? O bijkomend voordeel, je leert ook een paar Zweedse letters    😉

Deze prachtige posters zijn onder andere te koop bij Cozy Kids. Wil je zien hoe prachtig de posters van Mrs Mighetto staan in een kinderkamer? Wij hadden laatst een gave binnenkijker in deze prachtige pastel meisjeskamer waar ook een aantal posters van Mrs Mighetto hangen.