Heb jij ook al helemaal het kerst gevoel in huis nu Sinterklaas het land uit is? Wij wel, en stiekem al sinds begin oktober ben ik al bezig met kerst.

Dus het kon bijna niet anders dan dat ik weer een fijne printable bundel voor jullie ging maken. Tadaaahhhhhh de kerst bundel met 40+ kerst activiteiten is HIER!

Advent hop met 24 bloggers

Nu hebben we met 24 bloggers elke dag in december een leuke kerstige blog geschreven, zodat je eigenlijk op deze manier je eigen ‘online’ advent kalender hebt. Elke dag hop je zo dus door naar een andere blogger die weer een andere kerst blog heeft. Dat kan een kerstverhaal zijn, kerstboompjes maken van kranten, een kerst pubquiz maken, een heerlijk kerst recept, én dus ook toffe kerst printables.

Wil je nog het deurtje van gisteren open maken? Alice schreef een heerlijke blog over kerstmarkten (hopelijk volgend jaar weer!!)

Download hier je 5x gratis kerst activiteiten voor kleuters

Hier bij Coolest Kid On The Blog, schrijven we over de nieuwste trends, duurzaam opvoeden, maken we toffe printables, nemen we een kijkje in de gaafste kinderkamers en nog veel meer!

Vandaag geef ik gewoon 5 gratis kerst activiteiten weg die uit de grote Kerst Bundel met 40+ kerst activiteiten voor kleuters komen

kerst bundel voor kleuters

Ik zou het erg waarderen als je deze pagina wilt delen met anderen, en ons volgt op social media. Dat houdt het vuurtje hier ook een beetje brandend om te zien dat de gratis printables ook gebruikt worden

Volg ons via Instagram, Pinterest of Facebook