Nog maar even en alle kinderen zijn weer terug naar school! Yeah!! Of vond jij eigenlijk de vakantie veel te kort duren?! Wij wel, helemaal omdat de laatste weken in het teken stonden van zieke kinderen. Maar goed, dat ligt inmiddels achter ons, en het is nu de hoogste tijd om de tofste back-to-school outfits voor coole boys uit te lichten. Heb je geen zoon(s), wees niet getreurd. Binnenkort een soortgelijke blogpost, alleen dan voor de meiden.

Zijn jullie trouwens van die moeders die er in de vakantie achter komen dat alle kinderen in 6 weken tijd, drie maten gegroeid zijn, en ze eigenlijk geen passende kleren meer hebben?! Of ben ik echt de enige? Hoogste tijd dus ook om gelijk wat nieuwe kinderkleding te kopen. Meestal doe ik dat mooi gelijk met het kopen van wat eigen dameskleding voor mezelf, en te kijken of de andere gezinsleden nog wat nodig hebben. Zo drukken we de verzendkosten. en kan ik alles wat niet goed is, ook weer in dezelfde adem terugsturen zonder al teveel retour kosten te betalen. Zo leer je trouwens ook steeds weer nieuwe gave merken kennen. Waar ik vorige week nog nooit had gehoord van Zoso, Retour Denim, Napapijri, weet ik inmiddels dat er voor iedereen steeds meer fijne kleding-items online te koop komen. Want dat doe ik toch het liefst.. Online shoppen. Genoeg gekletst… op naar de 20 tofste back-to-school outfits voor jongens.

Back-to-school outfits met een blouse

Nonchalant, maar toch strak. Frisjes en luchtig, en toch netjes. Ik denk dat menig school directeur maar al te graag zou zien dat alle jongens zo naar school zouden komen. Geen school uniform (al heb ik daar persoonlijke geen moeite mee), maar gewoon netjes en clean. Shorts, een licht blousje met een fijne print, en lekkere Vans schoenen. Simpel, en toch in stijl.

Ook een nette blouse, maar deze outfit heeft een stuk meer pit. Iets minder braaf jongetje gevoel. Zal het komen door de felblauwe sneakers, de cap, of de jeans met gaten erin…. Zeg jij het maar.

De houthakkers-blouse. Voor grote mannen lang niet altijd in de mode, maar als je het draagt zoals deze jongens. Losjes over de schouders, de knopen niet dicht maar open, waardoor het eigenlijk meer een vest wordt. Combineer het met een t-shirt met coole tekst, een biker-broek en toffe contrasterende schoenen en je kunt zo naar school.

Zomer outfits voor boys

Omdat je in Nederland maar nooit weet wat voor weer het is, geef ik je nu wat zomerse outfits, voor wanneer de zon nog heerlijk schijnt en het veel te warm is voor lange broeken en shirts. En dan volgt er straks natuurlijk een herfst kopje, want het kan ook maar zo zijn dat het gewoon regent, en waait alsof het back-to-school, na de herfst vakantie, in plaats van de zomer vakantie, is.

Laat die zon nog maar even schijnen. Met dit zomerse printje op je shirt krijg je het spontaan overal warm. Zonnebril erbij, en klaar is Kees.

Nooit meer te laat met deze fijne scooter. Een shirt met een sport logo is altijd lekker, en vooral fijn om op het plein in te spelen. Combineer ze met stoere Jordans, een bandana en you’re good to go.

Warm maar toch een beetje koud?! Je kunt ook gewoon een mega vette beanie op zetten. En begin je dan toch een beetje te warm te worden, dan zet je ‘m af. Er blijft genoeg gave outfit over zullen we maar zeggen.

Stay COOL.. Do we need to say more?!?!

 

 

Meer kids fashion inspiratie nodig?!

CoolestKid Aiden, 30+ stoere fashion voor jongens

Summer Fashion Challenge van Dani & Djaimy OOTD #17

Bodhi & Billie-Mae’s fashion tips OOTD #3

 

PIN IT