(door Shaylane) 28 Mei ben ik samen met mijn vriend en dochtertje naar het Shopping Event van Minis Only geweest in Horst. Hier kon je de nieuwe collectie van Ollie Jones en Ryder L shoppen en losgaan in de koopjeshoek met prijzen vanaf €2,50.
Het event vond plaats in het kantoor van Minis Only, want oorspronkelijk is het een webshop. Je kon de kleding dus zien en voelen en vervolgens kopen, even wat anders dan online winkelen. Ook konden wij de nieuwe collectie shoppen die op het moment online stond. Omdat zij plaats maakte voor de nieuwe collecties hadden zij een behoorlijke grote SALE-hoek waar je enorm voordelig kon winkelen! Eén ding is zeker, in het echt is de kleding veel mooier dan op het computer scherm.

Sale bij Mini’s Only

Toen wij binnen kwamen, na 2,5 uur gereden te hebben, werden wij zeer gastvrij ontvangen door Mieke, de oprichtster van Minis Only en mama van twee prachtige kinderen, en kregen wij een kopje thee en koffie. Heavenly kon zich ook prima vermaken. 


Mieke is 33 jaar en is Minis Only 2,5 jaar geleden begonnen. Minis Only staat voor het steunen van kleine merken die mooie kwaliteit leveren en die iets vernieuwends brengen. Merken die kleding maken van biologische katoen, verf op waterbasis en op verantwoorde manier produceren heeft een voorkeur bij Minis Only. Mieke kijkt goed naar wat in de kindermode wereld gebeurt en importeert allerlei onbekende kleine merken uit Canada, Australië, Groot-Brittannië en Noord-Amerika.

Wij kunnen dit stukje natuurlijk niet schrijven zonder onze koop resultaten te laten zien.
Heavenly June draagt op onderstaande foto:


De wild cherry bloomer van Ollie Jones deze is gemaakt van heerlijk zacht hoogwaardig biologisch katoen. Geprint met verf op waterbasis, extra zacht en veilig voor het tere huidje van de allerkleinsten.

Extra leuk is dat ik deze bloomer kon combineren met deze bijpassende haarband!


Alle items van Ollie Jones zijn handgemaakt in Canada, iedere bloomer is daarom uniek. Ze zijn niet fitted, wat inhoudt dat ze losser mogen vallen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het type luier dat het kindje draagt.
Aangezien de bloomer en de haarband al aardig druk zijn heb ik het gecombineerd met een vrij basic rompertje van de H&M.

De volgende outfit is ook van Ollie Jones. Op deze foto’s draagt Heavenly de Bang Pow unisex legging/broek van Ollie Jones welke wederom gemaakt is van heerlijk zacht hoogwaardig biologisch katoen. Geprint met verf op waterbasis.

 Ook deze legging heeft een bijpassende bandana. 

De leggings van Ollie Jones zijn handgemaakt in Canada, iedere legging is daarom uniek. Ze zijn niet fitted, wat inhoudt dat ze ietwat losser mogen vallen. Dit is uiteraard ook afhankelijk van de lichaamsbouw van het kindje.

 De maat: Deze legging valt goed op maat. Kies bij twijfel een maatje groter. De stof is van niet-voorgewassen organisch katoen en zal daardoor ca. 7% krimpen bij de eerste wasbeurten.

Ook deze print is aardig druk, ik heb hem daarom gecombineerd met een witte tee van Yourwishes met de opdruk “Lievelings mensje”. Het T-shirtje is van zacht katoen met een trendy opdruk. Het model heeft twee drukknoopjes op één van de schouders. 

De shirtjes van YourWishes worden met de hand bedrukt, waardoor de levertijd kan variëren van 2-5 werkdagen. Geen massaproductie, de shirtjes zijn met recht uniek te noemen en zul je dan ook nergens anders spotten.

Over het T-shirtje draagt Heavenly een Long distressed denim jacket van Hippe Beebjes, welke je ook kan personaliseren met de naam van je zoontje of dochtertje.

De onwijs gave tipi tent waar Heavenly in zit is van My Amazing Tipi. Wil je een tipitent helemaal op maat laten maken? Heb je zelf een leuke stof gevonden? Laat dan een custom made tipi ontwerpen door My Amazing Tipi!

Zij maken een ontwerp op maat, helemaal naar wens. Na goedkeuring van het ontwerp gaan zij voor je aan de slag. Je ontvangt dan een echte unieke tipi die niemand anders heeft! Je kan hem helemaal compleet bestellen met tipi kleed, kussens, tipi veren en zelf een gepersonaliseerde vlag voor op de tipi tent.

Volgende maand show ik weer een outfitje van Heavenly. Vraag jij je af welke stijl ik nu ga showen, houd dan goed deze website in de gaten. In de tussentijd kan je meerdere outfits spotten op ons Instagram account.

 


Ik ben Shaylane Joenoes (27) en ben de mama van Heavenly June (6 maanden).  Naast een work-a-holic mom ben ik gek op mijn kleine meisje. Het liefst wijk ik niet van haar zijde en doen wij van alles samen. (Web)shoppen en foto’s maken staan boven aan ons lijstje van favorite things to do.

Sinds de geboorte van Heavenly en stiekem al tijdens de zwangerschap ben ik verslaafd geraakt aan kinderkleding kopen. Jeetje, wat een hoop keuze en zoveel leuke spulletjes. Heavenly heeft geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend, van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig.

Sinds 2 maanden maak ik bijna dagelijks foto’s van Heavenly welke ik dan op onze Instagram plaats