Yeah, we hebben weer een aantal hippe mama’s gevonden die maar al te graag de nog toffere outfits van hun kids willen delen met ons. Want laten we eerlijk zijn… Als moeder moet je elke dag honderdduizend dingen kiezen, bepalen en uitzoeken. Dus hoe fijn is het als je gewoon elke week even hier een kijkje kunt nemen, wat toffe outfits als inspiratie uitkiest, in je eigen kasten duikt en het zo namaakt. Of kopieert gewoon een klein gedeelte van een outfit, of je scrolt midden in de nacht omdat je kleine wakker is en kijkt gewoon wat plaatjes. Wat je er ook mee doet, elke week komen er weer inspirerende outfits voorbij voor kids in allerlei leeftijden. Vandaag begint Lisa met outfits voor haar kid Charlie. Lekkere stoere en lieve meisjeskleding dus. Veel kijk plezier!

DAY 1

 

Het zwarte basic jurkje is een echte musthave. Ik combineer hem met een basic zwarte legging om het plaatje rustig te houden en omdat ik GEK ben op kniekousen. De kniekousen stelen de show en maken de outfit enorm stoer. Natuurlijk maken we het af met Adidas Superstar sneakers, deze sneakers passen bijna bij elk outfit. Charlie is brandrep voor Mi-Toetie Baby- en Kinderkleding. Jullie zullen dus met regelmaat toffe outfits van deze te gekke shop tegenkomen. Waar een kast vol van is…..<3

 

 

Jurk: Mi-Toetie
Legging: Mi-Toetie
Sokken: Hippe Ukkiez
Sneakers: Adidas

 

 

DAY 2:

 

Soms kiezen we voor girly outfits maar meestal geniet een stoer outfit mijn voorkeur. Het past ook zo goed bij de eigenwijze gezichtsuitdrukkingen van Charlie. WHATEVER…..Dit shirt van Mi-Toetie slijten we. Comfortabel, goede kwaliteit en lekker basic. Ideaal te combineren met een baggy in een toffe print. Meer van zulke shirts zien? Check www.mi-toetie.nl

 

 

DAY 3:

B nosy. Boy we are crazy about it!

Dit merk is perfect voor Charlie. De pasvorm zit als gegoten. Een tutu jurkje schattig en stoer. Het blauwe met witte is fris en kun je makkelijk combineren met meerdere soorten schoenen. Ik combineer hem vaak met Adidas superstars of leuke blauwe laarsjes.

 

DAY 4:

Daddy’s girl maar ze roept hele dagen mama…… Ik moest even wennen aan een lang vest, maar sinds ze loopt is het zo stoer. Ook veel complimenten over gehad. Heerlijk warm, mooi roze en goed te combineren met een statement shirt. Wij dragen het graag met een jeans of zwarte baggy.

 

Vest: Mi-Toetie
Shirt: Mi-Toetie
Legging: Prenatal
Uggs: Mi-Toetie

DAY 5:

 

Soms tref ik ook wat leuks bij de Prenatal. Zo vond ik dit mega leuke jurkje en legging bij de Prenatal in Doetinchem. Een soort lange warme trui, heerlijk zacht en erg stoer. Een ribbed-legging erbij en de outfit is on fire! Natuurlijk weer gecombineerd met onze all time favo Adidas <3

 

BONUS DAY:

 

We do like black….Een basic legging is een must have in de kast van je kleintje. Een shirtje als deze heeft niets meer nodig als een basic. Een warme creme kleur, wijd uitlopende mouwen en een toffe zwarte print. No more words needed!

Legging: Prenatal
Shirt: Tof Babykleertjes
Sneakers: Adidas

Hallo, mijn naam is Lisa (24) en ik ben de trotse moeder van een prachtig meisje genaamd Charlie (09-06-2016). Ik ben intercedent van beroep en daarnaast eigenaresse van Little LoveLies een merk voor handgemaakte baby- en kinderkleding. Via de wereld van de kinderkleding ben ik gerold in het brandreppen. Dit wil zeggen het actief promoten van een merk in ruil voor kleding. Ik fotografeer Charlie bijna dagelijks in de meest hippe outfits! Kijk je mee?