About

Coolest Kid On The Blog staat garant voor de hipste en meest unieke kinder-en baby producten/webshops/evenementen/uitjes/restaurants/speelgoed/fashion en nog veel meer.

Astrid MucajAls jonge moeder van drie kids (en met een vierde onderweg) heb je eigenlijk altijd wel iets te doen. Stilzitten is een luxe, maar ik maak er liever geen gebruik van. Teveel leuke dingen te ontdekken, veel te mooie producten om uit te proberen en er zijn ontzettend veel gave plekken om heen te gaan. Daarom bedacht ik om van mijn brede interesse – in alles wat met kids te maken heeft – een inspiratie plek voor anderen te maken. Voor hen die niet zoveel tijd hebben om het wereld wijde web af te struinen, of die graag snel willen weten waar ze een leuk dagje uit kunnen beleven.

Ik wilde eigenlijk altijd binnenhuisarchitect worden, of sport instructeur, een eigen kledingmerk hebben of een gave webshop runnen. Bij gebrek aan opleiding (of mogelijkheden om die af te maken) tijd, financiën of andere goede excuusjes, bedacht ik dat een blog een goede startplaats zou zijn. Wie weet komt er uiteindelijk nog wel een eigen kleding merk of webshop voort uit CKOTB (hoe gaaf zou dat zijn!). 

Op Coolest Kid On The Blog vind je dus alles wat ik niet kan laten om met je te delen. Misschien valt het je op dat er geen foto’s  of namen van onze kinderen op de blog staan, dan ben je een oplettende lezer. In verband met de privacy van onze schatjes plaatsen we geen herkenbare foto’s van hen op het internet, en zul je niet al te veel persoonlijke verhalen vinden. Maar er blijven genoeg andere leuke en interessante artikelen lekker door te lezen, tijdens die luxe momentjes dat je even kunt stilzitten.

Groetjes, Astrid


Het TEAM

Sonja – Fashion

img_0591-bordermaker

Hoi ik ben Sonja, twin mom van twee eigenzinnige peuters; Jesse en Celine. Toen de tweeling geboren werd, wist ik al gauw dat ik niet de typische roze-blauw mamma zou worden. Met zelf een passie voor mode en met inspiratie van Pinterest en Instagram, vind ik telkens weer leuke mix & matches voor ze, waarbij twinning mijn middle name is. Op twINSTYLEblog blog ik tweewekelijks over kindermode, interieur en leuke goodies. Maandelijks zal ik jullie nieuwe twinning outfits showen bij CKOTB, ik hoop jullie te kunnen inspireren in unisex én genderspecifieke outfits, die niet alleen voor tweelingen gaaf is om te mixen! Twinning kan áltijd!

Shelby – Fashion

Ik ben Shelby Coster (24) en ben moeder van Vajèn Luna Ivy (3). Ik ben verslaafd aan shoppen. Jaaaaa echt heel erg! Wat een geld ik uitgeef aan kleding voor Vajèn en soms mezelf een beetje vergeet. In het begin was het nog erg zoeken naar een stijltje wat ik echt bij Vajèn vond passen. Soms deed ik balletrokjes bij Vajèn aan en soms weer wat stoerder of dure merkjes. Sinds 1,5 jaar hou ik “bijna” dagelijks foto’s bij van alle outfits op  Vajèn Instagram.

Kathleen – Fashion

Ik ben Kathleen (27), afkomstig van Antwerpen en mama van 2 prachtige kindjes Claudia (3) en Senne (1,5). Op Instagram kan je me terugvinden als OneHappyUs. Ik ben al jaren bezig met fotograferen en sinds de kindjes er zijn doe ik dit in combinatie met mijn liefde voor kidsfashion! Een leukere hobby combinatie kan je niet hebben, toch?!? Ik blijf niet graag plakken bij 1 merk en kies van meerdere merken elke collectie mijn favoriete setje uit. Zo blijft het gevarieerd en krijg je de leukste combi’s!

Sharon – Fashion

Mijn naam is Sharon, ik ben 31 jaar en samen met mijn vriend Daan runnen wij het huishouden van de Soeroredjo’s. Onze twee kinderen Bodhi Ray van vier jaar en Billie-Mae van twee jaar hebben vaak het hoogste woord in ons huis. Zo zorgen zij ervoor dat ons leven een groot; overweldigend en enthousiast feest is, waarin je nooit weet welke muziekgenre er vandaag weer afgespeeld wordt. Je kunt ons volgen via Instagram voor dagelijkse outfit inspiratie.

Shaylane – Fashion

Ik ben Shaylane Joenoes (27) en ben de mama van Heavenly June (6 maanden).  Naast een work-a-holic mom ben ik gek op mijn kleine meisje. Het liefst wijk ik niet van haar zijde en doen wij van alles samen. (Web)shoppen en foto’s maken staan boven aan ons lijstje van favorite things to do.

Sinds de geboorte van Heavenly en stiekem al tijdens de zwangerschap ben ik verslaafd geraakt aan kinderkleding kopen. Jeetje, wat een hoop keuze en zoveel leuke spulletjes. Heavenly heeft geen specifieke stijl, zelfs heel uiteenlopend, van monochrome tot verschillende kleurtjes en patroontjes, van stoer tot heel tuttig.

Sinds 2 maanden maak ik bijna dagelijks foto’s van Heavenly welke ik dan op onze Instagram plaats

Bianca – Fashion

Mijn naam is Bianca (33) moeder van 2 zoontjes Dani Jay (4),  Djaimy Jay (1) en zwanger van ons derde kindje. In het dagelijks leven  werk ik als juf daarnaast is mijn grootste passie kindermode. Ik vind het echt super leuk om te gekke combi’s te shoppen en doe dit dan misschien ook een beetje te vaak 

Onze stijl is heel breed, we houden van de monochrome rustige look maar ook zeker van te gekke printjes en kleuren!!! Over het algemeen kleed ik Dani wat stoerder en Djaimy stoer en soms een beetje klassiek. Ik heb ontzettend veel zin het combineren van de OOTD’s en het schrijven van de blogs. Hopelijk  hebben jullie net zoveel zin en plezier in het lezen ervan!

Als je het leuk vind kun je ons ook volgen op Instagram, hier post ik regelmatig een OOTD en kiekjes uit ons dagelijks leven. 

Audrey – Food

Ik ben Audrey, 28 jaar, mama van 2 kleine kerels en getrouwd met mijn grote kerel. Ik ben jeugdwerker, creatieve duizendpoot, blogger, mama, vrouw-van,… Ik probeer een totaal-pakket te zijn maar meestal lukt dit maar half. En daar ben ik best tevreden mee. Ik vertel je op deze blog over mijn mama-avonturen tussen mijn drie kerels.

Sanja – Food

Hoi ik ben Sanja, 28 jaar, samen met de liefde van mijn leven en trotse mama van Luka. Ons gezin wordt verrijkt met nog een gezinslid, ons hondje Liya
Ook blog ik op BYSAN. Daar vind je elke maandag t/m vrijdag een artikel. Zo kun je hier allerlei lekkere recepten vinden, leuke DIY’s en allerlei andere dingetjes die mij bezig houden in het leven.  Pak een kopje thee en geniet!